My Cat!

My Cat!

söndag 5 februari 2012

Tacos/Melodifestivalen

Igår (lördag) så fick vi en del gjort. Städa/damma och diska två omgångar disk. 
Hanna stack till sin farmor med en kompis för att hjälpa henne städa. 
Sedan möte de upp oss på OJ där vi inhandlade allt till vår tacoskväll. Bjöd in en kär granne också som hjälper till i alla väder, Marita. Och vovven Chanel va också med så katterna hade lite roligt och låg och spana på henne när hon tuggade ben, men det brydde hon sig inte om.  
Väl hemma så började tjejerna packa upp, hacka och fixa. När det var dukningen kvar så fick ingen vara i närheten, överraskning. 
Till slut fick vi komma in och dem hade gjort det så himla fint. Levande ljus och mat över hela bordet, mysigt. Bra gjort tjejer. Sedan plocka dem även undan, fick inte ens flytta tallriken till diskbänken. Till efterrätt blev det chokladpudding med vaniljgrädde. Man blev mer än mätt.
Sedan va det dags för Chanels kvällsrunda och vi sa hejdå.


Klockan 20.00 vart det dags för Melodifestivalen del 1 och Joke flydde in till sovrummet med min dator och tittade på film. Jag och Hanna hade jätte roligt. Pausade i början för tösen skulle följa sin kompis hem som lovade sin mamma att titta på tv med henne. Så jag fick tittat på Sean Banan två gånger hehe. Gjorde ingenting, underhållande minst sagt. 
När det tråkiga kom spolade vi bara framåt, perfekt att kunna göra det =) Och spolade tillbaka för att se något vi tyckte va extra roligt hihi.
Tyckte helt klart att Dead By April och Loreen skulle gå vidare till Globen direkt. Bara älskar hennes låt "Euphoria". Blir årets låt för mig, än så länge :D Den kommer bli populär på dansgolvet. Längtar redan.... 


Visade sedan Joke vilka som gått vidare och han tyckte också om låten med Loreen =) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar